Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La FE Grama fitxa el tècnic J.C. Velázquez pel seu nou projecte

  • Josep M. Roca

Juan Camilo Velázquez serà l’entrenador de la Fundació Esportiva Grama la propera temporada a la Primera Cataalana.

El nou tècnic ha acceptat el repte de la junta directiva que pretén enfocar la filosofia cap al treball de pedrera. Una de les característiques que es demanava a Toni Pérez (es jugador de la UDA Gramenet encara  a Tercerza i secretari tècnic de la Muntanyesa), nou responsable esportiu de l’entitat, és que fitxés un entrenador que treballés amb joventut. Velázquez ha estat seleccionador juvenil català sub18, a  més del Santboià a Primera Catalana.

De moment, la junta ha fitxat de Marsal Lladó i Edgar Velasco, mitjos procedents del Martinenc, i dels davanters Roger Peris, del Júpiter, i Ignacio Rosillo, del Vilafranca..

Cinc juvenils

La directiva que presideix Antonio Morales ha decidit apostar per la cantera i la política de potenciació de la pedrera i la joventut como base para el futuro deportivo d ela entidad..

Fins a cinc juvenils, un parell encara no han superat l’edat, seran amb tots els drets jugadors de la primera plantilla.

De moment, Lucas, Jonathan, Ángel, Bruno i Bultà són els escollits. Jugadores de qualitat als que s’afegiran veterans de prestigio que els ajudin en llur entrada en el fútbol

Renovats

La FE Grama ha renovat al porter Caleb Martínez, al central i capità Rojas i als davanters Cristóbal León i Buba Jalow, esperant que ambdós demostrin la seva qualitat a la  Primera Catalana. Amb els dubtes de Juan Carlos i Omar, que encara han de parlar amb la junta, la resta serà baixa del club.

 

El club, ja amb el nou tècnic escollit, ha de decidir com es completa la plantilla de cara a afrontar la propera temporada en què l’objectiu serà l’ascens; però conservant sempre la prioritat per millorar la base i, especialment l’equip juvenil que jugarà a la Lliga Nacional.

 

Kiku Parcerisa, l’aposta per al juvenil

El juvenil de Lliga Nacional de la Grama quedarà en mans d’un nou entrenador Kiku Parcerisas, procedent del Mataró. El coneixement que té  de la categoria i del futbol juvenil (serà coordinador de tots els equips d’aquesta categoria) l’avalen.    

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.