Visita de la Secretaria General d'Esports a la FE Grama

  • Redacció

Anna Caula, Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física, va visitar la tarda del dilluns 22 de novembre la seu de la Fundació Esportiva Grama.

El president del club, Antonio Morales, acompanyat dels vicepresidents Manolo García, Germán Rosales i Francesc Sánchez, i del Delegat federatiu Diego Luque juntament amb la resta de la Junta i cos tècnic. A aquesta visita també hi van ser presents la tinenta d’alcaldessa d’Educació i Esports, Mireia González , el regidor d’Esports Daniel Salgado i el regidor d’ERC Sam Núñez.

Durant la seva estada a l’estadi va poder conèixer de prop cada racó del projecte social de la FE Grama. Els més de 550 nens i nenes de diferents cultures que hi conviuen, la integració, les mesures penals alternatives (MPA) o les accions solidàries realitzades. Va conèixer de primera mà el futbol inclusiu, el retorn del futbol femení, la il·lusió dels nois del futbol base, la nova disciplina de la Grama: el Karate Kyokushin Solidar, l’estudi de Grama Radio, i la part dedicada a la salut de la Fundació: amb la consulta del Dr. Germán Rosales, la sala del fisioterapeuta Rocky Graciano i el gimnàs on estaven en sessió de recuperació alguns jugadors al costat de Toni Rovira. Finalment, la secretària, els regidors i la junta van mantenir una llarga conversa compartint un refresc.

Les declaracions

Anna Caula, la Secretaria General, va dir que “avui he visitat una entitat que ens demostra tot allò que parlem del potencial de l’esport català. L’esport és una eina de transformació social i la Grama és un dels principals referents. Quan parlem d’oportunitats vol dir que les dones hem de tenir el mateix dret de fer esport, viure l’esport i ser referents. Quan parlem d’igualtat, és igualtat d’oportunitats siguis del barri que siguis, hagis nascut a la família que sigui o al territori que sigui, que tinguis el mateix dret de fer esport. I en aquest sentit, la Grama és un generador d’oportunitats i que comunitàriament és imprescindible.»

Antonio Morales,el president de la Fundació, va dir que “calia que la Secretària General d’Esports vingués a veure’ns  per que conegués la feina que estem fent a la Grama tant per a Santa Coloma com per la resta de la comarca. Ho havia de conèixer ara que comença el seu mandat perquè pugui valorar l’esforç que fem des de la nostra entitat. Hem parlat amb una persona que ha estat esportista d’elit, però que va començar per equips modestos. Anna sap què és l’esport, per a què serveix i on arriba. Se n’ha anat de Santa Coloma contenta de la feina que realitzem».

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: