La Grama, sense premi en el descompte per un error

  • Josep M. Roca

Va jugar millor,  va tenir més oportunitats i va deixar evidències que hi ha equip. Però també es va deixar els tres punts a  la Guineueta. La FE Grama va cometre un error impropi en el temps d’afegit i ho va pagar car. Óscar Muñoz va fer el gol de l’ex i va donar la victòria als locals que feia força estona que demanaven l’hora. Era el minut 93.

Peque es va quedar a defensar com a únic home al mig del camp i la pilota va sortir rebutjada. Fran va voler driblar un defensa per fer jugada nova, però li vam prendre l’esfèrica. Peque va rebutjar ras amb tant mala sort i que va fer carambola entre dos defenses i va quedar en disposició de passi avançat cap a un atacant que avançava mentre Guiseris reculava.

I aquí, va estar més llest i més ràpid el veterà Óscar Muñoz, un descart de la Grama que va córrer més que els defenses i va rebre la passada avança de del company que burlava el porter i el deixava davant la línea de gol.

L’EE Guineueta que va pujar a Tercera en l’anterior partit oficial jugar marcant en el 95, va tornar a retrobar-se amb la sort.

La FE Grama va fer un partit de menys a més i només aquesta greu errada el va privar de puntuar. De guanyar li va privar la manca d’encert dels atacants que van gaudir d’ocasions clares per obrir el marcador i fins i tot aconseguir un resultat còmode.

El gol local ho emmascara tot perquè va ser un cop dur pels mèrits fets; però les mancances, el gol, cal trobar-lo si es vol aspirar a estar entre els millor. De fet, en el futbol és l’únic que val.

Resultats de la jornada.

Fotos Laura Hernández (FE Grama)

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: