La FE Grama equip més esportiu per Marcador Catalunya

  • Josep M. Roca

El programa de Ràdio Marca Marcador Catalunya ha atorgat a la FE Grama el premi Campió 2021 a l’equip més esportiu de la temporada 2020/21. E

l premi reconeix la solidaritat, els valors i el treball fets per l’entitat en el terreny del futbol inclusiu i femení. Ricard Vicente, director de l’espai, ha destacat el club colomenc com un dels que “més aporta en el món del futbol”.

Enguany tampoc se celebrarà la tradicional gala presencial  que suposava el tancament de la temporada pel futbol modest. Els premi serà lliurat a la FE Grama en mà.   

Els Premis Campió 2021 de Radio Marca, els atorguen els periodistes, tècnics i entrenadors que fan l’espai tots els diumenges a migdia a través de l’emissora de la Diagonal i que també s’escolta en streaming per l’aplicació en internet. Els premiats corresponen a les categories del futbol català compreses entre la Segona B i la Primera Catalana, protagonistes de l’espai totes les setmanes.

30 jogadors, jugadores, àrbitres, entrenadors i clubs han estat premiats aquesta temporada. Màxims golejadors, porters menys golejats, millors jugadors i entrenadors de cada categoria, jugadors destacats i també hi ha premi especial per a la trajectòria, dos dels qualsa tenen passat colomenc.

Un és Pedro García ex jugador de la UDA Gramenet i que s’ha retirat enguany a la Muntanyesa, equip del qual és el nou president per intentar el retorn a Tercera després del descens d’aquest any. Pedro, colomenc que va començar al CD Milán, y va arribar a Segona B amb 18 anys amb la UDA Gramenet. Hi va jugar dues temporades abans de ser traspassat al Barça B de Guardiola i Tito Vilanova. Més de cinc-cents partits l’avalen.

L’altre és Javi Jarabo que també s’ha retirat enguany i que va jugar a la Gramenet B procedent de l’Espanyol juvenil la temporada 2002/2003, l’última de president d’Antonio Morales en aquest club.

Jarabo és un altre històric del futbol català que s’ha retirat al Sant Ildefons de primera Catalana.

Fotos: FE Grama i Betevé.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: