El confinament deixa sense competicions esportives la ciutat

  • Albert Gracia

La jornada de descans d’Indústries, la suspensió del partit de la Fundació Esportiva Grama davant el Granollers pel coronavirus, la prohibició d’obrir espais esportius tancats i el confinament municipal decretat per les autoritats competents ha provocat que aquest cap de setmana no hi hagi cap competició esportiva als clubs de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

Avui i demà havien de ser els dies assenyalats per reprendre les lligues d’àmbit català, tant amateur com de futbol base, però el nou confinament municipal establert pel govern de la Generalitat, impedint la mobilitat dels jugadors, ha fet impossible qualsevol intent de tornar a una certa normalitat esportiva. Les federacions esperaran al proper 17 de gener, quan teòricament acabin les actuals mesures restrictives, per prendre una decisió. Si s’allarga la situació, és molt probable que les lligues no estatals no es puguin disputar aquesta temporada, ni tan sols a una volta com es pretenia.

Tot dependrà de l’evolució de la pandèmia als propers dies, però sembla complicat que d’aquí deu dies les lligues ja puguin tornar a disputar-se. El primer equip de la Fundació Esportiva Grama si podia jugar aquest cap de setmana, com ha fet fins ara, però un positiu ha obligat al club i a la Federació Catalana de Futbol a suspendre el partit davant el Granollers, tal i com marquen els protocols sanitaris en aquests casos.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.