La UDA Gramenet té l’ascens a Primera com a gran objectiu

  • Albert Gracia

La UDA Gramenet està formant un equip competitiu i que té com a objectiu principal aconseguir l’ascens a la Primera Catalana. L’entrada d’una empresa de representació de jugadors ha permès al club donar un salt de qualitat que revertirà en l’equip a l’hora de confeccionar la plantilla.

En paraules del president del club, David Herrero, que publica el rotatiu barceloní  Mundo Deportivo, “la Gramenet continua igual de pobre que sempre, però el que ha passat és que una empresa de representació de jugadors ens va proposar fer-se càrrec de la plantilla. Així, són ells els que fitxen i paguen als futbolistes”. Una modalitat que també han adoptat altres clubs en els darrers temps.

La UDA Gramenet jugarà la propera temporada al camp Municipal de Tiana, desprès d’estar unes temporades jugant als camps de la Federació a Sant Adrià de Besòs. La raó per la qual no se’l  concedeix cap horari en una institució municipal colomenca és el deute de centenars de milers d’euros que té amb el consistori producte de no justificar convenientment la subvenció de tres temporades (que es van atorga al mateix temps l’any 2008). En total, l’entitat va rebre 800.000 euros i la junta directiva del 2012 només va poder justificar despeses per poc més de la meitat d’aquesta quantitat. A aquesta quantitat s’hi ha de sumar les taxes dels dos darrers anys d’estància al Nou Municipal i els corresponents interessos des de que es va instruir la infracció fa uns set anys.

Així, el conjunt gramanetista ha convertit un equip que havia de lluitar per la permanència en un amb aspiracions molt més altes. “Hem passat de tenir un projecte pensant en mantenir-nos a Segona, amb jugadors que no cobraven, a poder fitxar futbolistes que han militat en conjunts de categories més altes. Ara tenim un projecte per aspirar a l’ascens”, assegura David Herrero.

Fins al moment, dotze jugadors ja han arribat a la UDA Gramenet en els últims dies. Charly Ruiz (Montañesa),  Baby (sense equip), Iván i Pedro Andrades (Masnou), Yeyo (ex Montañesa), Coka (Cardedeu), Maxi (Guineueta), Víctor Rodríguez i Brian Quijada (Mollet), Ahmed (San Juan Montcada), Jair Cuéllar (Montcada) i Uri Llavería (ex Horta) són els fitxatges de la nova UDA Gramenet, entrenada per Carlos Sánchez, que estava al futbol base del Masnou. A més de les incorporacions, el club també ha renovat a Melendo i Chiqui.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.