La FE Grama lluirà el logo ‘Fem Ciutat’ al lloc de l’espònsor

  • Xavi Chica

La Fundació Esportiva Grama està decidida a seguir potenciant el sentiment de pertinença a Santa Coloma de Gramenet en uns moments difícils com els que vivim.

Per aquest motiu, a partir d’aquesta temporada –i mentre duri aquesta situació difícil per culpa de la pandèmia de la Covid cedirà a la ciutat l’espai d’esponsorització de la seva samarreta, i tots els equips de l’entitat, més de quaranta en total, lluiran al pit un logo especial –que El mirall.net reprodueix en primícia que recrea la silueta de diversos indrets emblemàtics, símbols del municipi, com són l’Església Major, la Torre Balldovina, la façana de l’Ajuntament o el pont de Can Peixauet, acompanyats de la frase "Fem ciutat". 

Així, el club ressaltarà el seu compromís amb la ciutat oferint aquest espai de manera totalment altruista. La FE Grama ja és abanderada en la lluita per la inclusió social, com ho demostren els seus 700 nois i noies que barregen races, cultures i religions i una procedència de desenes de països de gairebé tots els continents, en un ingent treball integrador. La tasca amb els equips inclusius lluitant per la integració dels discapacitats en el món de l’esport, i el treball de recuperació amb treballs socials dels condemnats, que redueixen així les seves penes, són altres de les propostes de la FE Grama a favor de la gent de Santa Coloma.

Aquest lema també serà la que llueixi el primer equip de l’entitat en el flamant retorn a la Tercera Divisió, en una campanya que, malgrat les dificultats i incerteses que està comportant la pandèmia, ha generat molta il·lusió en el club i la seva massa social. L'equip començarà els entrenaments el 2 de setembre, mentre que el 4 o l'11 d'octubre podria iniciar-se la competició. 

La Fundació Esportiva Grama ha sabut trobar en el futbol i l’esport el millor punt de trobada per a infants i joves procedents de moltes nacionalitats diferents, i que són el reflex de la multiculturalitat que caracteritza Santa Coloma. La tasca social de l’entitat, facilitant l’accés a la pràctica esportiva a centenars de joves futbolistes, ha estat lloada dins i fora de la ciutat, amb una aposta valenta i decidida també pel futbol inclusiu. Ara aquesta filosofia comunitària de la Fundació Esportiva Grama quedarà d’aquesta manera plasmada en la nova samarreta 2020-21. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.