La lliga per a la FE Grama podria tornar a principis d’octubre

  • Albert Gracia

El 4 o 11 d’octubre són les dates proposades per l’inici de la Tercera Divisió, en la reunió entre el president de la Federació Catalana de Fútbol, Joan Soteras, i els representants dels equips de la categoria, en la que hi estava present la Fundació Esportiva Grama.

La FCF va mantenir el passat dilluns una reunió telemàtica amb els presidents i presidentes dels 22 equips catalans de la Tercera Divisió, on va recollir les seves aportacions sobre l’inici de la competició de la temporada 20-21. La Federació va proposar els caps de setmana del 3 i 4 o del 10 i 11 d’octubre com a possibles dates per a l’arrencada de la lliga i també va donar a escollir entre els representants de les entitats el criteri de preferència en la confecció dels subgrups. L’inici de la lliga quedarà supeditat a la decisió final per part dels clubs.

A més del calendari, la Federació, representada pel seu president i pel secretari general, Oriol Camacho, va tractar altres temàtiques relacionades, com ara l’aplicació del Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya i les últimes informacions rebudes de la Federació espanyola sobre el protocol de seguretat i higiene que estan desenvolupant. Es preveu que aquestes pautes es donin a conèixer abans del 31 d’agost.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.