El Draft ja té tancada la plantilla de la temporada 2020-21

  • Albert Gracia

Amb vuit renovacions, quatre fitxatges i un canvi de tècnic, el Bàsquet Draft Gramenet dóna per tancada la plantilla que disputarà la Copa Catalunya la propera temporada. El club ha volgut mantenir el bloc de la campanya passada, ja que fins a vuit jugadores continuaran a l’equip, però també s’ha reforçat.

Celia Gallego arriba al Draft Gramenet després d’haver viscut als Estats Units els últims sis anys, jugant al College of Southern Maryland i a la Universitat de Washington Adventist. És l’última incorporació. Abans, el club ja havia anunciat els fitxatges de Bego Baltà, procedent del C.E. Sant Nicolau, Laura Timoner, que viurà la seva segona etapa al club i ha debutat a la Lliga Femenina 2 amb el Boet Mataró, i María Cordón, amb experiència a Lliga Femenina 2 i a Copa Catalunya.

Les quatre incorporacions se sumaran a un projecte on continuaran Clara Hernández, Carla Caminal, Elena Cuadrado, Eli Mariscal, Clàudia García, Mònica Meca, Natalia Tatché i Inés Pérezpayá. Un projecte, això sí, que estarà liderat per un nou tècnic: Dani Perdiguero. El nou entrenador va dirigir la temporada passada el U.E. Mataró. En aquesta propera estarà acompanyat per Isaac Ceron, que porta ja sis campanyes al club. Rafa Perdiguero completarà el cos tècnic.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.