Santa Coloma
 

Els Premis Molt Bàsquet elevaran diumenge el seu llistó

  • Xavi Chica

Els Premis Molt Bàsquet 2019 volen elevar encara més el seu llistó en la vuitena edició de la gala que es farà aquest diumenge 7 de juliol al Teatre Sagarra (10.45 hores). Nous premis, un d’ells per a una institució del bàsquet com és Nacho Solozábal, més previsió d’assistència de públic i una vessant solidària en col·laboració amb la Creu Roja han despertat encara més expectació per a un esdeveniment en què es mobilitzaran clubs, institucions, patrocinadors i col·laboradors amb David Parra com a director d’orquestra. Cal destacar la major implicació del comerç colomenc, ja que el nombre de patrocinadors ha passat de 13 a 19 respecte l’any passat.

La gala premiarà tots els equips campions colomencs de fases prèvies i lliga regular de la temporada 2018-19, així com els millors jugadors sèniors masculí i femení, i els millors entrenadors de promoció i de formació. Els reconeixements individuals, com és habitual, no es faran públics fins al dia de la gala per mantenir la intriga. Sí es coneixen ja els premis a tota una trajectòria, els anomenats Premis Can Xaconet, que enguany posaran de relleu la carrera esportiva de cinc representants del bàsquet colomenc: Amalia Sánchez, Antoni Fogué, Eli Calvo, Francesc Lamela i Pere Viñallonga.

L’organització també lliurará un premi pel suport al bàsquet colomenc al Complex Esportiu Torribera i un altre de difusió i promoció del bàsquet a la ciutat, el Premi Josep Abella, per a Diego Arroyo, que fa pocs dies va penjar les botes com a regidor.

També hi haurà un llarg llistat de mencions i premis esportius individuals, on seran reconeguts jugadors de la talla de Javi Rodríguez, campió de la Lliga Catalana LEB Plata amb el CB l’Hospitalet, club amb el qual ha tancat una exitosa etapa. En la propera edició de El mirall.net recopilarem totes les mencions esportives dels Premis Molt Bàsquet 2019, entre els quals es troben noms com Daniel Martínez, Jana Serrano, Ana Guillén, Judith Sierra, Artur Ciuret o Andrea Moron, entre d’altres.

També es repetirà el Premi "Esforç i Superació", que es lliurarà a un equip de cada club independentment del seu resultat a la competició però que en sigui mereixedor pel seu treball i constància durant la temporada. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.