Tampoc hi haurà edició dels Premis Molt Bàsquet en 2021

  • Xavi Chica

Territori Bàsquet Colomenc, organitzador dels Premis Molt Bàsquet, acaba d'anunciar a través d'un comunicat que aquest 2021 tampoc podrà celebrar l'esdeveniment, que se suspèn per segon any consecutiu. "Des de l'organització dels Premis Molt Bàsquet tenim present que la pandèmia no ha marxat i que per moltes mesures de prevenció i higiene que es puguin prendre, existeix una possibilitat molt gran de posar en risc la salut dels assistents", indica el portal de bàsquet de referència a Santa Coloma, que enguany hauria celebrat la desena edició si s'haguessin pogut fer la de 2020 i la de 2021. 

Aquesta decisió forçosa ja ha estat comunicada a la direcció del Teatre Sagarra. També s'ha contactat amb tots els patrocinadors i col·laboradors que fan possible un esdeveniment que any rere any ha estat multitudinari, amb el desig, això sí, que en 2022 sigui pugui realitzar-se amb total seguretat per als centenars d'assistents.  

A través d'aquest enllaç poden llegir el comunicat complet de Territori Bàsquet Colomenc

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: