Territori Bàsquet Colomenc publica una nova revista digital

  • Xavi Chica

El portal Territori Bàsquet Colomenc (www.territoribc.com), administrada per l'incansable David Parra i que informa amb detall de tota l'actualitat del bàsquet de Santa Coloma, així com de notícies històriques d'aquest esport a la nostra ciutat, acaba de publicar el primer número de la seva nova revista digital. En aquesta revista, a més de trobar firmes molt rellevants de referents del bàsquet colomenc i català, com per exemple Pere Ferreres, Pablo del Tio o Tània Pérez, es recullen les plantilles dels equips sèniors de la temporada 2020-21 dels clubs de Santa Coloma. 

"El projecte fa un recull de les plantilles dels equips sèniors de la ciutat. I per què sèniors? La primera aposta d’una idea sempre és arriscada i s’ha volgut començar per els primers que haurien d’haver començat a competir i els que per sort o por desgràcia, tenen major visibilitat. L’objectiu més ambiciós serien que totes les categories, no només la categoria sènior, formessin part d’una possible futura revista digital", indica David Parra. 

Podeu consultar el contingut de la nova revista de Territori Bàsquet Colomenc clicant en aquest enllaç. També es pot descarregar en PDF. 

El Mirall.net és un dels col·laboradors que dóna suport a la tasca divulgativa i informativa d'aquest portal que és una referència del bàsquet de casa nostra. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: