Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

L'Amorós vol arribar als 2.000 escolars i concedirà 20 beques

  • Xavi Chica

La Unió Colomenca d’Atletisme, conjuntament amb el Departament d’Esports, organitza el proper 17 de novembre el 48è Cros Antonio Amorós per fomentar i promocionar l’esport, en concret l’atletisme, a la ciutat. Es tracta de l’únic cros de l’àrea metropolitana de Barcelona, per tant el seu interès traspassa les fronteres de la nostra ciutat, tot i que els veritables protagonistes seran, novament, els escolars que hi prendran part.

Segons ens comenta el vocal de la Unió Colomenca d’Atletisme Dani Garcia Bello, “no seria cap bogeria arribar als 2.000 escolars al Cros Amorós, el que suposaria un gran creixement exponencial respecte l’edició de 2018”, afirma. Durant la matinal es realitzaran un total de 14 curses que donaran cabuda a totes les categories, tant d’escolars com de federats de tots dos sexes. La participació serà gratuïta i hi podran participar els escolars de la ciutat inscrits, així com els atletes de la Federació Catalana d’Atletisme que també s’apuntin.

També es farà una prova Open, en la qual podran participar atletes no federats de més de 18 anys de tots dos sexes. En aquesta cursa hi ha un límit de participació de 250 atletes per les característiques del circuit. En aquesta prova sí es cobrarà una inscripció de 3 euros i les inscripcions encara estaran obertes fins al 13 de novembre.

Totes les curses del Cros es correran en 4 circuits diferents en funció de la distància. El circuit més curt és de 400 metres (la corda de les pistes d’atletisme) i el més llarg és d’uns 2.500 metres.

Cal destacar que la Unió Colomenca d’Atletisme concedirà 20 beques per als guanyadors de les diferents categories, unes ajudes que els permetran practicar atletisme gairebé de forma gratuïta. El cros Amorós continuarà sent, un any més, la gran festa de l’atletlisme popular de la nostra ciutat. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.