La Vigia Trail queda ajornada oficialment fins al maig de 2021

  • Xavi Chica

Finalment, la Vigia Trail no se celebrarà aquest 2020 com a mesura responsable per evitar el retrocés causat pel Covid-19. El club Running Vigía havia establert el 27 de setembre com a data per celebrar la vuitena edició d’aquest esdeveniment esportiu, però l’evolució de la pandèmia ha obligat a fer un canvi de plans i la carrera es trasllada oficialment al maig del 2021, on esperem que la situació tingui normalitzat.

La data exacta de la Vigia Trail es donarà a conèixer al gener, segons ha informat el club.

Totes les persones que s’hagin inscrit en alguna de les distàncies de la prova es registraran automàticament a l’edició de l’any vinent sense haver de fer cap acord, i els inscrits que prefereixin tornar la quota d’inscripció també han pogut fer-ho comunicant amb els organitzadors.

El club Running Vigía també ha optat per ajornar els entrenaments en grups nombrosos que se solen organitzar els dijous i diumenges per preservar la salut dels seus membres.

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.