Santa Coloma
 

Samuel Aranda fa una exposició inèdita a la localitat d’Avià

  • Xavi Chica

El fotoperiodista colomenc Samuel Aranda ha estat protagonista aquest mes d’agost d’una exposició inèdita a la localitat catalana d’Avià, a prop de Berga, on l’artista ha convidat a fer un interessant exercici de reflexió i demostrar “que l’única diferència entre una persona resident a Avià i una altra del Congo és simplement el lloc on ha nascut”. Aquesta proposta forma part del projecte Bat Fotoperiodisme, que busca sacsejar el tractament que els periodistas fan de les seves imatges.

Aranda ha barrejat imatges seves preses en els viatges que ha fet al Congo, Iemen o Palestina amb fotografies que ha fet a veïns i veïnes d’Avià, on ha estat treballant el darrer mes.

Els veïns i veïnes d’Avià en un inici van ser una mica reticents a formar part del projecte perquè no veien clar que algú de fora vingués a retratar-los i a exhibir-los en imatges de grans dimensions que apareixen en diverses façanes de la localitat. Però la trajectòria i el talent de Samuel Aranda, guanyador entre d’altres nombrosos reconeixements del World Press Photo, els va convèncer. La mostra està agradant molt. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.