Un Dani en ratxa guanya també al Masters de Lausanne

  • Josep M. Roca

Dues Copes del Món seguides –tot i que bastant separades en el temps per culpa de la Covid- i el Master de Lausanne diumenge passat han propulsat la carrera del billarista Dani Sánchez.

El retorn a l’activitat professional en el billar a 3 bandes ha permès al colomenc recuperar posicions en el rànking mundial, on ocupa ja el tercer lloc.

A més, el converteix en el primer favorit per les dues properes cites: la següent prova de la Copa del Món y el Campionat Mundial que es s’han de celebrar a Egipte a partir del dia 28 de novembre en dues setmanes consecutives. El repartiment de punts (80 i 120 pels campions) pot capgirar tot el rànking deguda la igualtat existent.

La seu serà la localitat de Sharm El Sheikh, a la costa del Mar Roig on hi ha la comarca del Baix Sinai. Del 28 de novembre al 4 de desembre es disputarà la Copa del Mon i del 7 al 11 de desembre el Campionat Mundial.

Dani Sánchez va fer un Master excel·lent a la localitat suïssa de Lausanne. Va guanyar en la final el turc Tayfun  Tasdemir per 40-37 en 17 entrades, el que suposa un promig excepcional de 2,352 per entrada. Una actuació que va començar amb una derrota sorprenent en el primer partit davant Dion Nellin a la fase de grups, 40-15 en 15 entrades. Va ser un avís, ja que desprès va superar Eddy Merckx i Nikolaus Kogelbauer per aconseguir la classificació.

En les eliminatòries es va desfer de Roland Forthomme en quarts i de Jerémy Bury en semifinals.

El colomenc va declarar després d e la victòria que “hem trobo bé, igual que del 2004 al 2006 quan vaig ser campió del món i vaig guanya una Copa, va ser un temps llarg d’estar en forma i ara em trono igual”.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: