Les noies del Club Petanca, campiones de Catalunya

  • Xavi Chica

L’equip femení del Club Petanca Santa Coloma s’ha proclamat fa uns dies campió de Primera Divisió Catalana després de diversos anys sense aconseguir-ho, una victòria molt especial i emotiva que les integrants de l’equip han volgut dedicat a la jove companya Yvonne, qui ens va deixar temps enrere víctima d’una malaltia.  

L’equip femení colomenc, integrat per 13 dones, va imposar-se al Mediterrani, el seu gran rival, i el triomf li donarà accés a la Lliga Nacional que es disputarà a els dies 26 i 27 d'octubre a Torrelavega (Santander). 

Dins l’equip colomenc hi juguen dues jugadores que van ser campiones del món Maria José Díaz i Rosario Pastor, així com Alba Coll, que va ser campiona d'Espanya recentment. 

D’altra banda, el president de l’entitat, Isidro Soria, té previst deixar el càrrec en l’assemblea del proper dissabte “perquè no tinc prou ajuda per continuar, i a mi m’agradaria que s’involucrés més gent”, ha dit en declaracions a El Mirall.net.

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.