L'Ajuntament destina 184.400€ a millorar els centres esportius

  • Xavi Chica

L’Ajuntament de Santa Coloma ha realitzat durant l'estiu diferents actuacions als equipaments esportius de la ciutat. A la coberta del Pavelló Municipal La Bastida s'estan fent per exemple treballs d'impermeabilització. Aquesta reforma té un cost de 89.953,49 euros. La mateixa actuació es portarà a terme al Pavelló Raval durant el mes d’octubre.

D’una altra banda al Pavelló Nou, que es va reinaugurar el passat 27 de març, s’ha completat la remodelació amb l'acondicionament de les dues sales polivalents. Una d’elles està destinada a la pràctica d'esports de contacte com les arts marcials i per aquesta raó s'ha instal·lat un tatami d’última generació a més de diferents complements (fotografia). A l'altra s’ha canviat el terra de vinil per un nou parquet per a la pràctica de gimnàstica de manteniment i balls de saló.

Finalment a les pistes poliesportives de Prat de la Riba s’ha substituït el tancat perimetral del recinte per un de nou, s’ha posat un sistema d'alarma d'intrusió al camp de futbol Nou Municipal, s’han renovat les xarxes de protecció a les pistes de Nou Oliveres i a la seu social de la Petanca Can Calvet s’ha instal·lat un nou sistema de climatització. El pressupost d’aquestes obres de remodelació i millora és de 94.447,45 euros. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: