L'escola Dinamic va acomiadar el curs amb una gran alegria

  • Xavi Chica

L'escola Dinamic de Santa Coloma va aconseguir tancar de forma magnífica una temporada marcada per la pandèmia guanyant el campionat del Món de Fit Kid en categoria de Small Group Junior. La brillant actuació de les alumnes Claudia Ibáñez, Jacqueline Baiona, Lucía Quevedo, Marta Salvadó, Paula Cifuentes i Paula Martín van permetre obtenir aquest resultat històric per a l’escola.

Així mateix, van obtenir un magnífic tercer lloc en la categoria de Formation Group Fit Kid les alumnes Paula Álvarez, Vinyet López, Alba Gómez, Clàudia Aznar, Claudia Ibáñez, Jacqueline Baiona, Lucía Quevedo, Marta Salvadó, Paula Cifuentes, Paula Martín i Sophia Lock.

Finalment, cal remarcar també el quart lloc aconseguit per Alba Gómez Centelles en la categoria de Fit Kid Mini Individual.

Les qualificacions resulten molt meritòries, atès que l'escola Dinamic Santa Coloma ha estat tancada en quatre ocasions al llarg de l'estat d'alarma, el que va obligar a impartir classes via internet i a fer els entrenaments des de casa.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: