Hi haurà campus d'estiu de Jonathan Tineo al mes de juliol

  • Xavi Chica

El karateka colomenc Jonathan Tineo finalment sí organitzarà el seu tradicional campus d'estiu a Caldes d'Estrac, concretament els dies 16, 17 i 18 de juliol. Aquesta edició, però, no suposarà el desè aniversari del campus, que es volia celebrar de forma especial i les restriccions que encara hi ha ho feien més complicat. Tampoc es podran gaudir de totes les places que habitualment s'emplenen en el campus, i l'aforament serà del voltant de 200 participants (en anys anteriors s'han superat les 300 places). 

Representants de països com Holanda, Bèlgica, Suècia o Itàlia ja han mostrat interès en participar un any més d'aquest Summercamp Barcelona, que mantindrà el seu format habitual, i que donarà una mica de color a una temporada molt condicionada per la presència del coronavirus, el qual ha impedit fer molta activitat i ha generat molta incertesa sobre els esdeveniments que es podien fer en el futur, i en quines condicions es podien dur a terme. 

Si tot va bé, amb una mica de sort, el campus de Jonathan Tineo es podrà fer sense utilitzar mascaretes perquè els tatamis se situaran en espais exteriors, però tot dependrà de la situació sanitària que hi hagi d'aquí un mes i mig. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: