Petards Peiró maig 2021

Un colomenc de Santa Rosa encerta el Ple al 15 de la Quiniela

  • Josep M. Roca

Tres 2, cinc X i sis 1, a més de l’1-2 del l’Atlètico de Madrid a Valladolid configuraven el Ple del 15 de la darrera Quiniela amb equips de Primera Divisió. Un colomenc va segellar una butlleta al punt de venda que hi ha a l’avinguda Baixa dels Banús (tot i que l’edifici correspon al 42 del carrer Roselles).

L’encertat, un home de mitjana edat, cobrarà 158.415, 82 euros, ja que ha de repartir el premi extra del Ple al 15 que era de 873.391,48 euros amb altres cinc encertants més: 2 de Madrid, un de Bilbao, un de Las Pedroñeras de Cuenca i un altre d’Azuqueca de Hernares de Guadalajara. A tots ells, els correspon repartir-se aquest premi afegint-hi la part que els correspon de l’encert de 14 resultats que té 35 encertants, i que són 450.353,40 euros.

Segons fons de l’administració, el quinielista és un habitual i sol jugar sempre combinacions reduïdes d’import modest.

El premi del Ple al 15, que l’haurà de cobrar al banc o al Patronat perquè sobrepassa la quantitat que es paga a la finestreta de l’administració, no és l’únic que s’ha endut aquesta setmana (en que els de deu encert no cobren), ja que l’administració va pagar-li una altra butlleta premiada d’aquesta 52a jornada de la temporada.

L’home sol encertar sovint els pronòstics que fa en la majoria de les jornades, segons que expliquen des del punt de venda.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: