El Club Patí Gramenet té ganes d'estrenar el Pavelló Nou reformat

  • Xavi Chica

Abans que esclatés la pandèmia el Club Patí Gramenet ja va haver d’adaptar-se a una nova realitat i és que les obres del Pavelló Nou van obligar l’entitat a fer els seus entrenaments a l’escola Fray Luis de León i també al Poliesportiu La Colina. Des del club s’ha agraït en tot moment l’atenció del Departament d’Esports, però hi ha moltes ganes ja d’estrenar la flamant reforma del Pavelló Nou.

"Nosaltres ens hem vist afectats per la pandèmia com tothom, hem rebaixat hores, hem fet "encaje de bolillos" amb els horaris, hem estat molt a sobre de tothom amb els protocols sanitaris i de seguretat, hem creat grups bombolla d’entrenament i afortunadament no hem tingut cap contagi. Ara la part bona és que properament podrem estrenar una instal·lació reformada com és el Pavelló Nou", ens indica el coordinador de l’entitat, un referent del patinatge com és en José Antonio Ballesteros.

Hores d’ara el Club Patí Gramenet està format per unes 80-85 patinadores, una xifra que ha baixat una mica òbviament per la pandèmia. Hi ha moltes ganes a l’entitat de tornar a la competició més enllà dels entrenaments. La primera de les cites destacades poden ser les proves de caire intern avalades per la Federació Catalana que es podrien fer al club abans de la Setmana Santa si la situació sanitària està sota control.

El club, això sí, no va malbaratar l’oportunitat de disfressar-se en el recent Carnestoltes, amb fotos com les que il·lustra aquesta notícia.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: