S'amplia el termini per demanar ajuts per a l’autoocupació

  • Xavi Chica

El termini per sol·licitar els ajuts a l’autoocupació s’ha ampliat fins a l’11 d’octubre. Aquesta línia d’ajudes està adreçada a persones en situació d’atur que muntin el seu negoci a Santa Coloma o a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, o bé de persones desocupades empadronades a qualsevol municipi de l’estat espanyol que muntin el seu negoci a Santa Coloma de Gramenet.

Es podran finançar aquells projectes que s’hagin donat d’alta entre l’1 de gener de 2018 i el 30 de juny de 2019 i que no haguessin demanat la subvenció a la convocatòria anterior.

Les ajudes són de fins a 4.000 euros i cobreixen despeses com la quota de cotització al RETA dels dotze primers mesos, les taxes municipals i despeses de constitució, les despeses de lloguer, amb un màxim del 50% de subvenció i per un import màxim de 250 euros al mes, fins a 6 mesos i altres despeses relacionades (adquisició d’estoc inicial, despeses de promoció i publicitat, etc.).

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.