Grameimpuls celebra el 30è aniversari a Torribera

  • Josep M. Roca

EL Pavelló Canigó, seu de la flamant Escola de Restauració, va acollir l’acte de celebració dels 30 anys de la creació de l’empresa municipal Grameimpuls.  Amb l’assistència d’alguns dels presidents que ha tingut l’entitat: Perico García, Pilar Cuixart, Carles Combarros, Esteve Serrano i l’acabada de nomenar Blanca Padròs.

Un centenar llarg d’actuals i antics treballadors van reunir-se per aquesta celebració i van gaudir dels diferents plats i postres confeccionats pels professionals de l’Escola i, entre altres, dels vins de la Vinya d’en Sabater.

Durant 30 anys, l’empresa municipal Gramepuls s’ha convertit en referent i suport per a les persones que cerquen feina i per els emprenedors que volen iniciar una aventura empresarial.

La futura conversió del pavelló B de l’Esperit Sant en un espai per a la reactivació econòmica i empresarial, augmentarà encarà més la potencialitat de Grameimpuls.

Foto: Empleats i ex empleats en torn a l'actual presidenta i l'alcaldessa.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.