Ajuts locals de fins a 5.000€ per a projectes d’autoocupació

  • Xavi Chica

L’Ajuntament de Santa Coloma ha aprovat les bases de les ajudes municipals a l’autoocupació adreçades a persones en situació d’atur que hagin muntat el seu negoci a Santa Coloma o a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona si són persones empadronades a la ciutat. Es podran finançar els projectes que s’hagin donat d’alta de l’activitat entre l’1 de gener de 2020 i el 30 de juny de 2021 i que no hagin demanat la subvenció a la convocatòria anterior. En aquesta edició s’ha incrementat la dotació de l’ajut fins a un màxim de 5.000 euros per persona sol·licitant.

La convocatòria s’obrirà properament i finalitzarà el 30 d’octubre de 2021. Les despeses que cobreix són la quota de cotització al RETA dels dotze primers mesos; les taxes municipals d’obres i llicència i despeses de constitució i despeses de lloguer (amb un màxim del 50 per cent de la subvenció i per un import màxim de 325 euros al mes, fins a 6 mesos). Aquests ajuts també podran cobrir altres despeses d’inici, com ara l’adquisició d’estoc inicial, despeses de publicitat, sistemes de protecció i desinfecció o subministraments. Totes aquestes despeses inicials caldrà que s’hagin meritat en el període màxim de 6 mesos des de l’alta de l’empresa.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: