Contractats 60 joves de la ciutat en el marc de la Casa d’Oficis

  • Xavi Chica

L’empresa municipal Grameimpuls ha contractat 60 joves de Santa Coloma en el marc de la Casa d’oficis, un itinerari adreçat a persones entre 16 i 29 anys que combina formació i treball.

Les contractacions arriben després que els joves hagin superat un mòdul de formació de quatre mesos que els ha permès obtenir elcertificat de professionalitat corresponent.

La durada dels contractes de formació és de sis mesos. En total, s’han contractat 18 noies i 42 nois. L’alumnat contractat desenvolupa actuacions amb beneficis socials a la ciutat, com ara tasques relacionades amb el medi ambient, la conservació d’espais naturals, el desenvolupament sostenible (en l’àmbit de l’eficiència energètica), la dinamització sociocomunitària i la restauració. Aquests dies, els joves contractats estan treballant en l’arranjament i neteja de la riera de Can Calvet, a la Vinya d’en Sabater i a l’hivernacle, entre altres espais.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: