195 persones seran contractades en nous plans d'ocupació

  • Xavi Chica

L'Ajuntament de Santa Coloma, a través de Grameimpuls, ha posat en marxa dues noves convocatòries de plans d'ocupació: una en el marc del projecte Treball als barris i una altra mitjançant els plans locals d'ocupació de la Diputació de Barcelona. Les actuacions suposen la contractació de 195 persones en situació d'atur. Els contractes tenen una durada entre els 6 i els 8 mesos i mig i el pressupost d'aquestes actuacions arriba als 2 milions d'euros.

El gruix de persones que participen en els plans d'ocupació, 147, estan destinades a dos programes específics per a treballs i millores a la via pública: Millora de l'entorn periurbà i Jardineria i neteja urbana. Prop de 40 brigades serviran de reforç a les tasques que ja realitzen les diferents contractes de neteja i manteniment.

Pintura horitzontal, adaptació de passos i voreres o reparació de mobiliari urbà són alguns dels treballs de manteniment que realitzaran aquests equips. Pel que fa a jardineria i neteja destaca la desinfecció dels jocs infantils en parcs i places, eliminació de grafits, manteniment d'escocells, recollida d'excrements, replantacions o desbrossament de les zones que limiten amb la muntanya. Els plans d'ocupació disposen de dos hidronetejadores per reforçar el treball dels Serveis municipals de neteja.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: