Grameimpuls va formar més de 300 emprenedors el 2020

  • Xavi Chica

Més de 300 emprenedors s’han format al llarg dels últims 12 mesos a través del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls de Santa Coloma de Gramenet. Durant aquest període, la formació s’ha adaptat al context derivat de la pandèmia de la Covid-19 i s’ha impartit majoritàriament en format virtual.

De fet, de les 23 accions formatives organitzades, 20 s’han realitzat en línia, cosa que suposa un total de més de 120 hores de formació. Quant a la valoració, «els usuaris han puntuat la formació rebuda amb una nota mitjana d’excel·lent», afirmen des de l’Ajuntament.

La formació ha afegit tallers adaptats a les necessitats del moment, com sessions informatives sobre els ajuts per a persones autònomes amb negocis afectats per la pandèmia. A més, no hi han faltat les temàtiques clàssiques: fiscalitat, canals de comercialització en línia, el certificat digital i l’ús de xarxes socials per a comerciants, amb l’objectiu de millorar les competències en digitalització dels projectes, entre d’altres.
Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: