La moneda Grama rep demà un certificat de bona pràctica

  • Xavi Chica

L’Ajuntament de Santa Coloma rebrà demà un certificat de bona pràctica pel que fa a la millora i la innovació en els governs locals, en aquest cas pel disseny de la moneda local digital Grama, un projecte pioner en l’àmbit estatal.

Aquest reconeixement ha estat atorgat pel Banc de Bones Pràctiques (BBP) de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals, que promou aquests certificats en col·laboració amb la Federació de Municipis de Catalunya. El dia 14 de febrer, a l’Auditori Axa de Barcelona, es reconeixeran les iniciatives de 81 municipis que com Santa Coloma han rebut el certificat de bona pràctica en el període 2014-2018.

La Grama és una eina de pagament digital que estimula el comerç de proximitat i la demanda de productes locals. El mètode emprat per augmentar l’efecte multiplicador dels fluxos de caixa de l’Administració es basa en la canalització de la despesa pública a través d’un sistema de pagaments digitals d’àmbit local. Actualment s’està pagant un volum de 300.000 grames.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.