S'activa un pla per dinamitzar l'activitat al Mercat de Singuerlín

  • Xavi Chica

L’Ajuntament ha començat a donar passos per revifar l’activitat comercial del Mercat del Singuerlín, que en els últims temps ha patit un problema de desertització amb 10 parades tancades i sense activitat, del total de 30 parades interiors que existeixen a l’equipament municipal.

Amb la finalitat de reactivar el comerç, un dels darrers plens municipals va aprovar, amb els vots a favor del PSC i ERC i l’abstenció d’En Comú Podem i Ciutadans, l’esborrany del conveni a signar entre el consistori, l’empresa coooperativa Consum, el concessionari del bar i la junta de concessionaris del Mercat, per a dur-hi a terme una reforma.

La reforma del Mercat municipal del Singuerlín consistirà a reduir el nombre de parades existents, ampliar la superfície de venda del supermercat i de la parada exterior dedicada al bar, a més d’altres actuacions relacionades, com l’arranjament dels lavabos.

Per la seva banda, la cooperativa Consum adquirirà les parades tancades, necessàries per establir a l’interior del mercat la seva línia de caixes, i sufragarà els costos de trasllat.

L’objectiu després d’aquesta reforma que s’ha plantejat té tres vessants: amb la primera es pretén dimensionar el mercat a la demanda actual i que totes les parades estiguin obertes, per tal que hi hagi un equilibri comercial i visualment sigui més atractiu per als consumidors i els concessionaris. En segon lloc, es dinamitzarà el mercat, ja que la clientela de supermercat no donarà l’esquena al mercat, atès que haurà d’entrar i sortir a través de la seva planta de vendes. I per últim, es realitzarà la reforma sense cap cost per a l’erari públic, ha informat l’Ajuntament.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.