Aura Seguros crea una assegurança “de tots i per a tots”

  • Remès

La pandèmia del coronavirus ens ha portat incertesa i por al futur. És per això que la necessitat de protecció individual i familiar es perceben més necessàries que mai. Aquest tipus d’assegurances són les que estan tenint un major creixement, juntament amb les de vida i decessos.

Una de les grans barreres sempre han estat els preus elevats i els increments anuals pronunciats, tant per a la contractació del servei com per a la continuïtat, impactant especialment en un col·lectiu tan vulnerable com el de la gent gran. També hi ha hagut barreres infranquejables per a les persones amb malalties greus.

Des d’Aura Seguros han volgut donar solució a aquesta realitat de preus i barreres i han creat l’assegurança més responsable, social i inclusiva: Aura Seguros Compromiso. Es tracta d’un producte que té com a finalitat convertir l’assegurança de decessos en una de tots i per a tots. Per això han creat una tarifa moderna, competitiva, ajustada a la gent gran i un 30% més econòmica a partir dels 70 anys en comparació amb la tarifa anterior.

 A més, aquesta assegurança permet incloure a qualsevol familiar directe en condició de beneficiari, que per raó del seu estat de salut o edat no són assegurables o no poden fer front al pagament de una prima única.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.