Cacaolat dona 8.800 litres de productes a Rialles i Creu Roja

  • Xavi Chica

L'empresa colomenca Cacaolat ha donat 8.800 litres de productes làctics (batuts i llet) als infants del Centre Obert Rialles. Ahir dimarts 14 d'abril es va fer el primer dels lliuraments, i durant la setmana es repartirà la resta de productes, tasca que durà a terme el Banc dels Aliments de Santa Coloma i l'ONG Associació Coordinadora d'Ajuda Unida (ACAU). 

No és la primera vegada que Cacaolat i la seva plantilla col·labora amb el Centre Obert Rialles. Durant la vaga dels treballadors i treballadores de principis de 2019, els vaguistes van donar els aliments que els van sobrar a aquest centre d'atenció d'infants i adolescents colomenc, i les mantes a l'hospital de campanya Santa Ana de Barcelona. 

A banda de la donació a Santa Coloma, Cacaolat també ha fet altres aportacions a través d'associacions com Càritas o la Creu Roja, i ha participat en iniciatives com Health Warriors a través del Col·legi de Metges de Barcelona. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.