Cinquè dia de vaga a Cacaolat pel calendari laboral de 2019

  • Xavi Chica

La plantilla de treballadors de Cacaolat porta ja cinc dies de vaga. El departament de producció de la companyia instal·lada a Santa Coloma, on treballen al voltant d’uns 40 ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat (d’un total de 218), ha iniciat una vaga indefinida després de no posar-se d’acord amb la direcció pel calendari laboral de 2019.

El motiu principal de la vaga, tot i que no pas l´únic, gira al voltant dels caps de setmana de l’estiu i el desembre. L'empresa vol que els treballadors facin torns de cap de setmana també en aquestes dates al·legant necessitats de producció, però la plantilla s’han negat en rotund i defensa d’un calendari laboral conciliador.

Aquest diumenge, dia de Reis, un grup dels treballadors de Cacaolat, acompanyats dels seus fills, han portat carbó a la direcció de l'empresa. Una quarantena d'empleats i nens s'han concentrat a la porta de la fàbrica amb pancartes reivindicatives i hi han deixat el carbó.

 Diversos establiments de Santa Coloma, com per exemple La Fàbrica Capfoguer, han deixat de comercialitzat en batut en senyal de protesta pel posicionament de l’empresa.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.