Sessions informatives per rebre subvencions en moneda Grama

  • A. Aguado

El 30 de setembre es tanca el termini per demanar les subvencions en Grames (moneda local). Aquesta subvenció és per a persones físiques i jurídiques amb activitats econòmiques, comerços, associacions sense ànim de lucre i entitats d’economia social i solidària de Santa Coloma. L’import màxim de la subvenció será de 3.000 euros i hi hauran dues sessions informatives per aclarir dubtes: dilluns 9 de setembre a les 15:30h i dimarts dia 10 a les 11:00h, ambdues a la Sala de Govern de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquest tipus de pagament és complementar l’euro i així, augmentar l’impacte de la despesa pública en el comerç local i fer créixer la circulació económica entre els comerços de la ciutat. Malgrat en termes legals la Grama no és una moneda, té regles pròpies amb un Reglament Municipal i dóna garanties jurídiques als seus usuaris.

Aquest projecte pioner de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es va implantar al gener del 2017  i tot usuari del sistema té el dret de convertir unitats de Grama a euros, amb equivalència de paritat entre ells: 1 Grama equival a 1 euro.

Fotografia: La presidenta de l'Agrupació, Laia Muñoz, en una parada del Mercat de Singuerlín. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.