Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Més de 80 comerços participaran a l’Open Night del 8 de juny

  • Elsa Boloix

L'Agrupació del Comerç de Santa Coloma ultima aquests dies tots els detalls de la sisena edició de l’Open Night. El proper 8 de juny tindrà lloc una de les nits de més activitat a la ciutat, amb més de 80 comerços que obriran les seves persianes per oferir als colomencs tot tipus d’ofertes, promocions i activitats.

Com en passades edicions, cada establiment oferirà els seus propis descomptes i alguns d’ells prepararan tallers i fins i tot números de balls i actuacions musicals al mig del carrer. L’objectiu és generar un ambient que faci sortir els colomencs als carrers, augmentar la xifra de vendes i també el coneixement del petit comerç local, que ha patit molt els darrers anys amb la crisi econòmica, la irrupció dels grans canals de venda per Internet i les superfícies comercials.

La temàtica principal de l’Open Night serà, de nou, la il·luminació. “Un toc més visual dóna joc i visibilitat als carrers i als comerços”, explica Adrià Roldán, tècnic dinamitzador de l’Agrupació de Comerç de Santa Coloma.

La nit de l’Open Night es clourà amb un acte final de festa multitudinari a la Plaça de la vila. Aquesta edició compta amb la col·laboració de la discoteca colomenca Times: un total de tres DJs seran els encarregats de donar-li ritme i ambient a la Plaça de la Vila un cop els comerços vagin tancant els seus respectius negocis.

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.