Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La restauració dels barris perifèrics podrà obtenir ajuts

  • Josep M. Roca

Els restauradors dels barris perifèrics de Santa Coloma també podran beneficiar-se d’ajuts per millorar els seu negocis, després que l’Ajuntament hagi posat en marxa la segona edició del pla que vol dinamitzar el sector de la restauració i l’hostaleria. En la primera edició, només van poder participar establiments del centre. En aquesta, principalment podran beneficiar-se’n negocis de Fondo, Singuerlín, Les Oliveres, Guinardera, Can Calvet i Serra de Marina.

El consistori destinarà enguany 298.715 euros en millorar els negocis actuals en tres aspectes. El primer i bàsic és el coneixement diagnòstic exhaustiu de l’establiment fet per un equip d’experts d’una consultoria i que permet fer recomanacions per millorar. Les altres dues són l’assessorament i la formació dels professionals que hi treballen. Aquestes línies d’actuació es completen amb una altra de finançament d’obres de millora i reforma en els locals.

Els propietaris podran rebre un total de 5.000 euros (la meitat, en moneda Grama) per finançar fins el 40 per cent del projecte. En total, són 580 els negocis de restaurant, bar, cafeteria i granja que s’hi poden acollir. Les sol·licituds s’han de fer abans del 12 d’abril i l’actuació es perllongarà fins el 31 de desembre.

En la primera edició, van ser 48 els establiments del centre de la ciutat que van participar en el projecte i que el passat dia 29 van rebre els diplomes acreditatius d’haver-hi participat. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.