Núria Parlon ratificada com a candidata a l’alcaldia pel PSC

  • Josep M. Roca

El PSC colomenc va ratificar aquest dissabte a l’alcaldessa Núria Parlon per part del Consell de la Federació del Barcelonès Nord que completa la llista oficial de candidats i candidata de l’Agrupació de la comarca Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. El Consell de Federació es va celebrar al Pompeu Lab.

El dijous dia 7, l'assemblea local del PSC proclamava candidata Parlon després de seguir el procés de primàries marcat pel reglament del PSC per a ciutats de més de 50.000 habitants. Parlon fou l’única candidata, per això només va caldre la seva ratificació en l'assemblea local..

El PSC governa a 4 dels 5 consistoris de la federació socialista, que inclou les poblacions del Barcelonès Nord més Montgat i Tiana. Esteve Serrano, primer secretari de la Federació,  i tinent d'alcaldessa colomenc, va declarar que "estem treballant per consolidar el projecte socialista a la federació. Volem revalidar les alcaldies i guanyar Montgat".

Triat el cap de llista de cada localitat, es passarà a confeccionar la llista electoral que haurà d'estar llesta el 19 de març. Aquestes llistes aprovades per les agrupacions hauran de ser ratificades en un Consell de Federació i en un Consell Nacional previstos per a primers d'abril.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.