El proper ple es farà ben entrat el juliol i pot ser semipresencial

  • Xavi Chica

El proper ple municipal se celebrarà ben entrat el mes de juliol, probablement el dilluns 13 de juliol, i seria l'última sessió plenària abans de l'estiu. Els plens no tornarien ja fins al mes de setembre segons ha pogut saber El Mirall.net de diverses fonts. 

Tot i que encara no és oficial, aquest proper ple ja podria ser semipresencial si la situació sanitària ho permet, amb alguns regidors i regidores presents a la sala de plens guardant la corresponent distància de seguretat, i la resta des de casa seva seguint el ple de forma telemàtica. Recordem que les dues sessions passades el ple ha estat cent per cent telemàtic. 

Aquest darrera sessió abans de les vacances servirà per aprovar els últims decrets del curs i probablement s'abordaran altres debats com és el de la seguretat i el reforçament de les mesures que s'han anat prenent en aquest terreny durant les últimes setmanes. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: