Esteve Serrano, reelegit 1r secretari comarcal del PSC

  • Xavi Chica

Els socialistes del Barcelonès Nord van reescollir aquest cap de setmana al regidor colomenc Esteve Serrano com a primer secretari de la Federació. Al setè Congrés també van renovar-se els diferents òrgans directius així com els consellers i conselleres nacionals de la comarca. 

Aquest congrés s'havia convocat pel passat 14 de març, però es va cancel·lar per la pandèmia de la Covid-19. La sessió va fer-se de manera telemàtica i van participar més d'un centenar de delegats i delegades de les agrupacions del PSC de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana.

El Congrés va iniciar-se amb la salutació i record a les víctimes del coronavirus per part del secretari d'organització, Rubén Guijarro. A continuació, va constituir-se la mesa del Congrés, presidida per l'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau. Després de les intervencions de Miquel Iceta i de Núria Parlon, el congrés ha aprovat per unanimitat l'informe de gestió de l'executiva sortint presentat per Esteve Serrano.

Posteriorment van aprovar-se dues resolucions sobre igualtat i feminisme i seguretat ciutadana. A continuació van presentar-se i votar les candidatures a la Comissió de Control Financer, que presidirà la colomenca Estrella Sanabria; la Presidència del Consell de Federació, per Joan Callau; els 18 representants del Barcelonès Nord al Consell Nacional del PSC; i l'executiva de Federació, integrada per 28 homes i dones de les cinc agrupacions locals, a més de 7 membres nats.

Després de la intervenció de Salvador Illa, el reelegit Primer secretari, Esteve Serrano va procedir a tancar el Congrés. "Iniciem aquesta nova etapa conscients de la crisis generada per la pandèmia. Els i les socialistes, però, estem preparats per fer front a les dificultats i per treballar pels veïns i veïnes de la comarca, des dels govern municipal o des de l'oposició", va afirmar. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.