Aquest dilluns, dos plens municipals telemàtics

  • Josep M. Roca

Finalment, seran dos els Plens municipal que farà la corporació municipal utilitzant sistemes telemàtics i que es podran veure per streaming entrant al web municipal mitjançant aquest enllaç: https://ajuntamentinforma.gramenet.cat/video/directes/.

El primer d’ells serà extraordinari i se celebrarà ales 17:30 hores i tres punts en l’ordre del dia que ratificaran l’excepcionalitat de la situació a efectes d’aprovar la realització telemàtica dels dos plens i de la forma nominal de votació dels acords que es prenguin, el caràcter extraordinari i urgent de la sessió i, per últim, l’objecte bàsic d’aquest ple: la ratificació del decret d’alcaldia que nomena al nou gerent de Gramepark. En aquest darrer punt, el plebnari actuarà com a Junta General de la societat municipal Gramepark.

El segon Ple que està previst comenci a les 18 hores i que va ser convocat el 29 d’abril només té dos punts.

El primer aprovarà una declaració institucional que reafirmi el compromís i la unitat d’acció de tota la corporació en la lluita contra la Covid-19.

El segon serà per donar compte de l’Informe amb les mesures urgents impulsades  per la corporació municipal per fer front a la situació d’emergència social, econòmica i sanitària provocada per la pandèmia a la nostra ciutat.

 

Fotos: Andreu Fernandez

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.