El dilluns 4 de maig hi haurà ple municipal telemàtic (18 hores)

  • J.M.Roca

 Des de casa seva, els regidors i regidores, el secretari municipal i l’interventor de l’Ajuntament celebraran el primer ple telemàtic de la història de Santa Coloma. La sessió començarà a les 18 hores de la tarda d’aquest dilluns dia 4 de maig i es podrà seguir per streaming a través de l’enllaç https://ajuntamentinforma.gramenet.cat/video/directes/.

L’ordre del dia del ple extraordinari inclou dos punts:

  1. Declaració Institucional del Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per reafirmar el compromís i la unitat d’acció en la lluita contra la COVID 19.
  2. Donar compte de l’Informe amb les mesures urgents, impulsades per la Corporació Municipal per fer-hi front a la situació d’emergència social, econòmica i sanitària provocada pel COVID 19 a Santa Coloma.

El ple es podrà dur a terme degut al canvi que es va fer a la Llei de Bases de Règim Local per part de l’executiu espanyo,l i que s’aplicarà només en casos excepcionals com Estats d’Alarma o Estats d’Excepció.

Segons ha pogut saber El Mirall.net, la sessió es farà amb un sistema informàtic que permetrà tenir en pantalla 13 persones, i que sempre deixarà veure aquella que tingui ús de paraula.

Aquesta forma de fer el ple municipal s’ha aprovat abans a Granollers i Tarragona. Aquest dijous ja s’haurà fet servir aquesta fórmula en la reunió del Consell d’Administració de Gramepark, que prendrà mesures respecte a l’empresa. Ja s’han fet proves també per comprovar la viabilitat d’aquest sistema.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.