Tots els grups polítics al ple fan front comú per les residències

  • Xavi Chica

Totes les formacions polítiques amb representació al ple de Santa Coloma de Gramenet, inclosa Esquerra Republicana, van signar ahir un comunicat en què s'exigeix a la Generalitat de Catalunya una solució immediata a la desesperada situació de la residència pública per a la gent gran Ramon Berenguer (on han mort 9 persones), i que també s'atenguin les necessitats de la resta de residències de la ciutat, on s'han registrat tres morts més per coronavirus. És una exigència que en teoria hauria d'atendre el Departament de Salut, la responsable del qual és la consellera Alba Vergés (ERC). 

El comunicat adreçat als mitjans de comunicació subratlla que "els i les regidores dels grups municipals de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet volen expressar el nostre suport al comunicat del consistori, al qual ens afegim, per tal de solucionar la situació d’emergència que viuen els i les residents, treballadors i treballadores i familiars, de la Residència pública per a la Gent Gran Ramon Berenguer i de les residències privades de la nostra ciutat. Ens cal una solució ràpida davant la gravetat dels fets. Davant de la situació de crisi provocada per la pandèmia de la COVID19 els grups municipals manifesten la seva intenció de continuar treballant conjuntament per tal d’atendre les necessitats de la ciutadania colomenca".

Aquest comunicat el van signar el grup municipal socialista, el grup municipal de Ciudadanos, el grup municipal d'En Comú Podem i el grup municipal d'Esquerra Republicana. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.