Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La Santa Coloma independentista rep Germinal Tomàs

  • Josep M. Roca

Germinal Tomàs, el colomenc retingut per terrorista per l’Audiència Nacional, va ser rebut a a plaça de la Vila per dues-centes persones del món independentista.

Unes dues-centes persones s’han reunit aquesta tarda de diumenge per donar la benvinguda a Germinal que té previst iure a cavall entre Mollet, on té la residència, i Santa Coloma.

En paraules a El mirall.net , Germinal Tomàs s’ha mnstrar confiat: “No han trobat res i la Sala de l’Audiència ha colllat el jutge instructor i per això han acabat deixant-nos marxar, tot i la fiança”. Germinal haurà de passar cada setmana pel jutjat de Mollet, tot i que preveu que poc a poc, com va passar el cas de Tamara Carrasco de Viladecans, tot poc acabar en no res.

Juntament amb Jordi Ros, Germinal Tomàs eren els darrers independentistes detinguts el 23 de setembre passats -han estat en presó més de cent dies- que quedaven a las presó. Van sortit de Soto del Real abans d’ahir per decisió judicial. Germinal va haver de dipositar 15.000 euros de fiança, tal com havia decretat l’Audiència.

Els seus advocats del col·lectiu antirepressiu Alerta Solidària exigeix l'arxiude la causa dels nou independentistes detinguts.

Abans d’ells, l’Audiència espanyola ha alliberat esglaonadament Alexis Codina, Ferran Jolis, Xavier Duch, Eduard Garzón i Txevi Buïgas. Malgrat l’acusació, tot fa pensar que els jutges no han trobat que els indicis de possessió d’explosius tinguin cap base.

 

Fotos. Rafa Molina

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.