Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Gragera diu que el 10N està en joc el futur d'Espanya

  • Xavi Chica

Ciutadans Santa Coloma va iniciar aquesta passada nit la seva campanya electoral a la Plaça Catalunya de la nostra ciutat, on va fer la tradicional enganxada de cartells. El seu portaveu municipal i diputat al Parlament de Catalunya, Dimas Gragera, ha afirmat que "Espanya necessita a Ciutadans per posar en marxa les reformes que el país necessita". 

El líder de la formació taronja a la ciutat s'ha mostrat il·lusionat davant el nou repte electoral, malgrat que les enquestes que s'han publicat aquests dies apunten que el seu partit perdrà representativitat al Congrés. Per a Gragera, "el 10N ens juguem el present i el futur d'Espanya" i en aquest sentit ha sol·licitat “el suport a Ciutadans per a posar en marxa les mesures que Espanya necessita”.

Gragera ha recordat que els espanyols tenen l'oportunitat d'obrir una nova etapa política i s'ha mostrat confiat a obtenir un bon resultat electoral que permeti a Ciutadans liderar els canvis que el país necessita.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.