Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

El PSC farà un acte de campanya amb Miquel Iceta a Singuerlín

  • Xavi Chica

El Partit dels Socialistes ja té tancada l’agenda d’actes de l’escurçada però intensa campanya electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre.

L’acte central del PSC serà el dilluns 4 de novembre, amb un acte a la Biblioteca Salvador Cabré de Singuerlín que comptarà amb la presència del líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, de l’alcaldessa Núria Parlon, i de la candidata al Congrés Lídia Guinart, que repetirà en el número 5 de la llista per Barcelona. L’acte començarà a les 19.00 hores.

Altres actes de campanya dels socialistes seran el següents: aquest divendres 1 de novembre s’instal·larà una carpa a la Plaça Catalunya de 16.30h a 19.30h. El dissabte 2 faran una passejada pel Mercadillo del Fondo. Dilluns 4 també visitaran el Mercadillo del Mercat Sagarra.

Els dies 5 i 6 de novembre tindran instal·lades carpes als jardins de Can Sisteré, a la Plaça Olimpo i a la Plaça de les Cultures.

El dijous 7 de novembre hi haurà una passejada pel Mercadillo del Singuerlin (11h) i a la tarda s’instal·larà una carpa als Jardins Onze de Novembre (de 16h a 18.30h). Per últim divendres 8 de novembre, últim dia de campanya, hi haurà una carpa del PSC al Barri Llatí d’11h a 13.30h.

 

 

 

 

 

 

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.