La consellera de Salut Alba Vergés visitarà demà Santa Coloma

  • Xavi Chica

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, farà demà divendres una visita a Santa Coloma de Gramenet pel matí. La consellera mantindrà primer una reunió privada amb l'alcaldessa Núria Parlon al seu despatx, on també tindrà lloc la signatura del Llibre d'Honor de la ciutat. 

A continuació, al voltant de les 09:45 hores del matí, la consellera de Salut visitarà les obres que s'han dut a terme recentment a la zona d'urgències del CAP del carrer Major. Recordem que a principis del mes de setembre els serveis d’urgències del Centre d’Atenció Primària del carrer Major de Santa Coloma van tornar definitivament a la seva ubicació habitual, a la planta baixa del centre, després d'uns mesos de reformes. 

Les obres que allà s’han executat va obligar a fer un trasllat provisional al mes de juliol amb l’objectiu d’establir una zona de boxes i ampliar d’aquesta manera l’atenció de les persones usuàries que requereixen ser ateses pel servei d’urgències i de les malalties cròniques.

Durant els mesos d’estiu l’activitat assistencial del centre s’ha continuat desenvolupant amb normalitat. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.