Se suspèn per la pluja la Marxa de Torxes per la independència

  • Xavi Chica

Aquest vespre de dimarts havia de tenir lloc la quarta Marxa de Torxes impulsada per l’ANC Gramenet, però la pluja persistent que cau sobre Santa Coloma ha obligat a cancel·lar aquest acte reivindicatiu a favor de la llibertat dels polítics catalans que estan empresonats, el retorn dels que s'han vist obligats a marxar fora del país i també a favor de la independència de Catalunya. La Marxa de Torxes havia de recórrer tota la Rambla Sant Sebastià i la Rambla del Fondo fins arribar al monument de Celestí Boada per després tornar a la Plaça de la Vila, on estava previst que es llegís un manifest. Els diners recaptats fins al moment aniran destinats íntegrament a la caixa de solidaritat. 

"L'objectiu continua sent el mateix"

Els partits independentistes catalans no han aconseguit mantenir la unitat d’acció en els darrers temps, si bé la presidenta de l’ANC Gramenet, Mercè Prat, no considera que el distanciament entre partits sigui tal. “L’objectiu continua sent el mateix, és a dir, la independència, però per assolir-la simplement hi ha diferents punts de vista”, afirma.

D’altra banda, a la manifestació de la Diada que tindrà lloc demà per la tarda a Barcelona els independentistes colomencs estaran situats en els trams 23 i 24, al voltant dels carrers Aribau i Balmes, i col·locaran una parada des del matí a Plaça Universitat per ser més visibles i vendre marxandatge de l’esdeveniment.

Fotografia: SOM Gramenet (Marxa de Torxes de 2018). 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.