Santa Coloma
 

L'ofrena floral de la Diada reunirà més de 80 entitats de la ciutat

  • Xavi Chica

Unes 80 d’entitats de Santa Coloma participaran demà a la tradicional ofrena floral a la senyera amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, a partir de les 11 hores. L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, i com és habitual hi assistiran també els membres del consistori colomenc a excepció de Ciutadans, que ja ha comunicat que no participarà dels actes institucionals de la Diada en considerar que “els partits separatistes s’han apropiat d’una festa que exclou a més de la meitat dels catalans”, indica el portaveu de Ciutadans, Dimas Gragera. Consulta el comunicat sencer de Ciutadans en aquest enllaç

També participaran de l’ofrena moltes entitats de Santa Coloma, entitats veïnals, associacions i grups culturals. En total, es preveu la presència de més de 80.

Quan finalitzi l'ofrena floral, es durà a terme la tancada dels Gegants Vells, Silvestre i Coloma, que han estat exposats, juntament amb el capgròs Francisquet Plà, al vestíbul de l'Ajuntament des del passat 30 d'agost, amb motiu de les Festes Majors d'Estiu. L'itinerari que seguiran els Gegants Vells s'iniciarà a la plaça de la Vila i seguirà pel carrer de Josep Anselm Clavé, carrer Major, carrer de Sant Carles i plaça Manent.

D'altra banda, a les 12 h, la plaça de la Vila acollirà una audició de sardanes, organitzada pels Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar, que comptarà amb l'actuació de la Cobla Ciutat de Terrassa.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.