Santa Coloma
 

L'alcaldessa demana al conseller Buch més Mossos per a la ciutat

  • Xavi Chica

Aprofitant la visita del conseller d'Interior del Govern de la Generalitat, Miquel Buch, a la junta local de seguretat que ha tingut aquest matí a Can Sisteré, l'alcaldessa Núria Parlon ha tornat a demanar un increment de la plantilla de l'àrea bàsica policial dels Mossos d'Esquadra a la ciutat. En aquest sentit, el conseller ha expressat que estudiarà aquesta petició a mig termini

"Santa Coloma necessita una major dotació de mossos d’esquadra per tal de garantir una millor seguretat ciutadana i continuar millorant l’eficàcia policial. Vull agrair la predisposició del conseller d’Interior de la Generalitat a augmentar el nombre d’efectius durant el pla d’estiu 2019, i a incrementar de forma estructural a mig termini la plantilla de Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet", ha manifestat l'alcaldessa Núria Parlon. 

A la junta de seguretat local s'han valorat les dades de l’activitat en matèria de seguretat ciutadana dels darrers sis mesos i les xifres de les actuacions en matèria d’emergències. Tant l’alcaldessa com el conseller han destacat que, en termes generals, hi ha hagut un increment significatiu de l’eficàcia policial, tant pel que fa a les polítiques de prevenció com a les polítiques d’actuació directa contra la delinqüència. 

També s’han valorat, per part del Cos Nacional de la Policia i de la Guàrdia Civil, els resultats d’aquelles actuacions que estan dins del seu àmbit de competència, com l’aplicació de la Llei d’Estrangeria, els operatius conjunts de col·laboració entre Policia Local i el Cos Nacional de Policia, així com la persecució de la prostitució a la via pública i de les xarxes organitzades d’explotació sexual i del tràfic de drogues

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.