Santa Coloma
 

El ple aprovarà demà els càrrecs directius i de confiança

  • Josep M. Roca

El ple del mes de juliol s’avança una setmana –normalment ha de ser el darrer dilluns de mes) per les vacances estiuenques del personal municipal i els regidors. El fet que la Festa  Major sigui l’ 1 de setembre n’és la causa.

El punt més important és el referent als decrets d’alcaldia, ja que entre els que s’han d’aprovar hi ha la part final del cartipàs municipal en el que es nomenen els càrrecs directius i de confiança del proper mandat. Recordem que fa una setmana,en el ple extraordinari, ja es va aprovar la composició de l'equip de govern i la situació dels tes grups en l'oposició municipal.

També destaca lla votació que decidirà iniciar la licitació de la segona fase del passeig de la Salzereda i destaca que el mercat de Singuerlin perd dos nous concessionaris. que renuncien a la seva parada.

A continuació l’ordre del dia del Ple:

ORDRE DEL DIA DEL PLE ORDINARI DE JULIOL  . 22 de juliol-  19 hores.

1.- Aprovació, si escau, de l’acta número 8/2019, corresponent a la sessió extraordinària del dia 15 de juny de 2019.

2.- SECRETARIA GENERAL. Ratificar i/o donar compte de diversos acords i decrets.

3.- ALCALDIA. Proposta d'aprovació inicial de la modificació de l'apartat núm. 10 relatiu a l'aprovació, actualització i retiment de comptes de les Cartes de Serveis.

4.- ALCALDIA. Proposta d'aprovació de les festes locals del municipi per a l’any 2020.

5.- ALCALDIA. Donar compte de l’execució pressupostària del primer trimestre de 2019.

6.- ALCALDIA. Proposta d’aprovació de l’acord de modificació dels estatuts de l’Associació de Municipis i Entitats de l’Aigua (AMAP).

7.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D’ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA. Proposta d'aprovació inicial de la modificació de l'article 16.1 de les bases d'execució del pressupost.

8.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D’ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA. Proposta d'aprovació de modificació de crèdit del pressupost de l'exercici 2019.

9.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D’ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA. Proposta de modificació de crèdit del pressupost de l’exercici 2019 en la modalitat de crèdit extraordinari/ suplements de crèdit.

10- TINÈNCIA D'ALCALDIA D’ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA. Donar compte de la finalització  del Pla Econòmic Financer 2017-2018.

11.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D’ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA. Proposta d’aprovació de la creació de dues places i dos llocs de treball de tècnic/a de dinamització per execució de sentència.

12.- TINÈNCIA D'ALCALDIA D’ECONOMIA, SERVEIS INTERNS, TREBALL, UNIVERSITATS, INNOVACIÓ I TRANSPARÈNCIA. Proposta de ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local de 21 de maig de 2019, d’aprovació de la declaració de la necessitat d’iniciar la licitació del contracte d’obres de remodelació del passeig de la Salzereda, fase II, i delegació a l'alcaldia de l'adjudicació del contracte.

13.- TINÈNCIA D'ALCALDIA DE SERVEIS TERRITORIALS, URBANISME, COMERÇ I MOBILITAY. Rescindir la concessió i donar de baixa la parada número 32 i el magatzem número 14 del mercat municipal de Singuerlin a nom de l’empresa CARNS MIYO SL.

14.- TINÈNCIA D'ALCALDIA DE SERVEIS TERRITORIALS, URBANISME, COMERÇ I MOBILITAT. Acceptar la renúncia  de la concessió de la parada número 25 del mercat municipal de Singuerlin amb efectes del 31 de març de 2019.

15.- TINÈNCIA D'ALCALDIA DE SERVEIS TERRITORIALS, URBANISME, COMERÇ I MOBILITAT. Proposta d'aprovació de la modificació del contracte del servei de neteja dels edificis, dependències municipals i centres docents amb l’empresa IDONIA NATUR SL, per atendre les necessitats dels Ambients Escolars, així com la neteja del Casal dels Infants, l'Institut-Escola Pallaresa, l'Aula Ambiental Isabel Muñoz, el Servei de la Dona/CIBA i els Lavabos del Parc de Can Zam.

MOCIONS

PRECS I PREGUNTES

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.